wheel

Truck Tyre Partner Benelux BV is een jonge onderneming die zich specifiek richt op de verkoop en service van bedrijfswagenbanden en wielen in Nederland, België en Luxemburg.

​Truck Tyre Partner is de officiële importeur van o.a. Giti truckbanden en Speedline aluminium wielen in de Benelux en heeft een team van ervaren én jonge medewerkers die zich allen bewust zijn van het feit dat het “draait” om u als tevreden klant. Naast het leveren van banden en wielen  met de beste kilometerkostprijs bieden zij samen met professionele bandenspecialisten een pakket aan services welke u compleet kunnen ontzorgen als het gaat om alles wat met uw banden en wielen te maken heeft.

Truck Tyre Partner levert een complete range van truck en busbanden die voldoen aan de wensen van de meest veeleisende transportbedrijven in Europa. Wij zijn ons bewust van het feit dat levensduur, betrouwbaarheid, veiligheid en efficiency essentieel zijn voor alle bedrijven die actief zijn binnen het transport. Truck Tyre Partner richt zich bewust op het continu verbeteren van de kilometerkostprijs om op deze manier transportbedrijven en bandenspecialisten zo goed mogelijk te ondersteunen met de meest effectieve bandoplossingen.

Als Truck Tyre Partner hechten wij veel waarde aan een goede relatie met u als klant; persoonlijk contact blijft ons eerste en belangrijkste communicatiemiddel.

WAAR STAAN WIJ VOOR?

0
BANDEN OP VOORRAAD
0
PARTNERS IN DE BENELUX
0
KOOIEN IN HET MAGAZIJN
0
TTP TEAMLEDEN