Giti-GTL919-800x400

HET TRUCK TYRE PARTNER TEAM

Met deze enthousiaste medewerkers zorgen wij voor zoveel mogelijk tevreden vervoerders en bandenspecialisten. Wij staan van sochtends vroeg tot savonds laat klaar voor onze klanten en willen u, als u nog niet met ons samenwerkt, daar graag van overtuigen.

GITI TYRES – BANDEN VAN WERELDKLASSE

Met Giti levert Truck TyrePartner een complete range van truck en busbanden die voldoen aan de wensen van de meest veeleisende transportbedrijven in Europa. Giti én Truck Tyre Partner zijn zich bewust van het feit dat levensduur, betrouwbaarheid, veiligheid en efficiency essentieel zijn voor alle bedrijven die actief zijn binnen het transport. Giti én Truck Tyre Partner richten zich bewust op het continu verbeteren van de kilometerkostprijs om op deze manier de transportbedrijven en de bandenspecialisten zo goed mogelijk te ondersteunen met de meest effectieve bandoplossingen.

Speedline aluminium wielen. Als officieeel importeur voor de Benelux heeft TTP met Speedline een State of the Art range van aluminium wielen in huis voor de meest veeleisende vervoerder. Speedline wielen staan bekend om hun lage eigen gewicht en hoge betrouwbaarheid. Met de montage van Speedline haalt u de maximale gewichtsbesparing en verhoogt u uw draagvermogen optimaal.

ONS TEAM – ONS VISITEKAARTJE

Wim

WIM REIJMERINK

SALES SUPPORT

wim@trucktyrepartner.nl
+316 52602820

Dave

DAVE WILLEBRANDS

SALES MANAGER BENELUX

dave@trucktyrepartner.nl
+316 54694057

Ludo

LUDO FOLLON

TECHNISCH ADVISEUR GITI

ludo.follon@eu.giti.com
+32 475 959961

Jan

JAN SOUMANG

LOGISTIEK MEDEWERKER